X

Rezervacije Pivnica 2015

Dragi gostje Pivnice Pivovarne Union,

z vstopom v leto 2015 smo spremenili pravila za rezervacije mize v Pivnici, da boste še hitreje in še lažje prišli do svoje mize in najljubšega vrčka piva.

Veselimo se srečanja z vami,

Ekipa pivnice Pivovarne Union

Izjava o varstvu zasebnosti za rezervacijski sistem Pivnice Pivovarne Union

Vaša zasebnost nam je zelo pomembna, zato se zavezujemo k njenemu varovanju in spoštovanju.

Postavke v nadaljevanju opredeljujejo pravila za rezervacijo ter uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov, ki jih posredujete prek rezervacijskega sistema Pivnice Pivovarne Union (v nadaljevanju rezervacijskega sistema).

1. Rezervacija mize

Rezervacije sprejemamo na telefonski številki 01 47 17 335, od ponedeljka do petka med 11. in 18. uro ali preko spletne aplikacije na www.pivnica-union.si, kjer si lahko ogledate razpoložljive mize in izberete svojo najljubšo.

Mizo je mogoče rezervirati za čas kosila ali večerje – rezervacije sprejemamo za termine do 20. ure zvečer. Prosimo, upoštevajte, da rezervacije po 20. uri ne niso več mogoče.

Mizo je mogoče rezervirati najkasnje 3 (tri) dni v naprej. Rezervacijo vam bomo praviloma potrdili v 24 urah.

Za večje skupine (nad 12 oseb) se, prosimo, obrnite na rezervacije@pivnica-union.si, da vam bomo lahko pripravili ponudbo ter se dogovorili o podrobnostih vašega obiska.

V primeru velikega povpraševanja, si pridržujemo pravico do spremembe sedežnega reda in menjave izbrane mizo za katero koli drugo v Pivnici.

2. Posredovanje in uporaba osebnih podatkov

Posredovane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Izvajalec rezervacije (v nadaljevanju uporabnik) z vpisanimi dopisanimi osebnimi podatki daje osebno privoljenje, da se njegovi podatki uporabljajo in računalniško obdelujejo za potrebe rezervacijskega sistema in drugega obveščanja v zvezi z novostmi Pivovarne Union d.d. in njenih pogodbenih partnerjev.
Več o drugem obveščanju >

Podatki, ki jih uporabnik vnese ob rezervaciji ter vse s strani uporabnika sporočene naknadne spremembe, so namenjeni za potrebe zagotavljanja storitve rezervacijskega sistema. Z vpisanimi osebnimi podatki se zavezujete, da so pravilni in točni.

3. Varstvo osebnih podatkov

Pomembno: osebni podatki, ki so shranjeni na našem strežniku, so enkriptirani (varnostno zašifrirani) in shranjeni izven javno dostopnih mest spletne strani Pivnice Union. Vendar pa ni mogoče zagotoviti 100 % varnosti pri prenosu podatkov prek interneta oziroma katere koli druge javno dostopne mreže. Kljub temu, da je naša prva skrb varovanje vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti popolne varnosti podatkov pri prenosu. 

4. Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. To bomo storili le v primeru, če bo to od nas zahtevala zakonodaja oziroma pristojni organi.

5. Sprememba izjave o Varstvu zasebnosti za rezervacijski sistem

Pridržujemo si pravico do spremembe izjave o Varstvu zasebnosti za rezervacijski sistem. Spremembo bomo najprej objavili na spletni strani in vas nato o spremembi obvestili prek e-poštnega naslova, s katerim ste opravili rezervacijo. Spremembe izjave o Varstvu zasebnosti za rezervacijski sistem so veljavne od trenutka objave. Z vašo nadaljno uporabo spletne strani po objavljenih spremembah avtomatsko sprejemate spremenjeno izjavo o varstvu zasebnosti za rezervacijski sistem.

6. Splošne določbe

Ta izjava o varstvu zasebnosti se navezuje na in zajema tudi vse določbe Varstva zasebnosti za spletno stran Pivnice Union.
Za kakršna koli vprašanja glede izjave o Varstvu zasebnosti za rezervacijski sistem Pivnice Union nam lahko pišete na info@pivnica-union.si.

Ljubljana, 1. 2. 2015
Pivovarna Union d.d.